Wie ben ik?

Pieter de Bruijn“Als ICT-ondernemer ben ik erg geïnteresseerd in infrastructurele projecten, vandaar de affiniteit met de Commissie Ruimte. Ik denk graag mee, ben praktisch in mijn aanpak en ondersteun iedereen met veel plezier. Mijn expertise zit hem in de toepassing van innovatieve ICT-toepassingen. Ik ben een gadget-freak.
In de ICT-wereld gebruiken we de term KISS, oftewel: Keep it Simple, Stupid! Deze vertaalslag zou ik ook graag in de politiek zien. Daar mis ik vernieuwing, efficiency en praktische oplossingen. Drie pijlers uit mijn dagelijks leven.

Pieter de Bruijn

google.com/+pieterdebruijn
linkedin.com/in/pieterdebruijn
facebook.com/pieterdebruijn
twitter.com/pieterdebruijn
instagram.com/debruijnpieter
pinterest.com/pgdebruijn

mail apestaartje pieterdebruijn.nl
06-27028244